Becomen jäsenenä löydät itsesi liikkumasta!

Voit rekisteröityä luomalla tunnukset tai käyttämällä Facebook -tunnuksiasi. Facebook tunnuksia käyttäessäsi saat halutessasi automaattisia päivityksiä suoraan Facebook -seinällesi. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Ole hyvä ja tutustu rekisteriselosteeseemme ja käyttöehtoihimme.

Ryhmäliikunta

Aamutreeni

> Hinnasto

Ashtanga Monkey Yoga

"Ashtanga Yoga beyond the tradition" Ashtanga Monkey Yoga on jooga metodi, jossa kunnioitetaan ashtangan perinteitä, mutta joustetaan "säännöissä". Tule mukaan tälle mahtavalle tunnille, jossa opit hyödyntämään hengitystä osana harjoitusta samalla kun kehosi vahvistuu ja liikkuvuutesi lisääntyy. Etenet helpoista perusasennoista kohti haastavampia liikkeitä ammattitaitoisessa ohjauksessa. Lukemattomat vaihtoehdot takaavat sen, että ashtanga Monkey jooga tunti
Lue lisää...

> Hinnasto

Become a Dancer

Upea mukaansatempaava tanssitunti! Jos pidät zumbasta ja tanssimisesta tätä tuntia sinun on ehdottomasti kokeiltava! Tule mukaan fiilistelemään ja jammailemaan mahtavan musiikin tahtiin, samalla kun kunto nousee ja hiki virtaa! Jos olet joskus haaveillut tanssivasi kuin musiikkivideoissa tai opetellut itse koreografioita MTV:ltä, kannattaa suunnata tälle tunnille. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille!

> Hinnasto

BodyStep

Haluatko eroon rasvasta ja saada hyvännäköiset sääret ja pyöreät pakarat? Tule Steppiin! Hauskaa ja mukaansatempaavaa liikuntaa! Tämä Jumppatuntien klassikko on koreografisesta ja vaativasta askelsarjasta sekä tehokkaista lihaskunto-osioista koostuva tunti. Step- laudalle askeltaminen harjoittaa tehokkaasti alavartalon lihaksistoa, hapenkuljetus- ja verenkierto- elimistön toimintaa ja nostaa hien takuuvarmasti pintaan.

> Hinnasto

Boxing

> Hinnasto

BOXING+VOIMA

Tätä tuntia ei kannata missata! BOXING+VOIMA- tunnilla opit nyrkkeilyn salat, samalla kun kehität kuntoasi ja poltat rasvaa! VOIMA-osio täydentää treenin lähestulkoon täydelliseksi. Opi perinteiset voimaliikkeet ammattivalmentajan johdolla. Tunti sopii kaikille!

> Hinnasto

Fitball

Tällä tehokaalla tunnilla käytetään välineenä isoa jumppapalloa, jonka avulla parannetaan lihaskuntoa, kehonhallintaa sekä tasapainoa. Helpon lämmittelyn jälkeen jatketaan lihaskunto- ja kehonhallintaliikkeillä. Epävakaa alusta haastaa sopivalla tavalla ja kaikki kehon lihakset saavat kyytiä, mutta erityisesti keskivartalon alue on koetuksella. Tunti loppuu nautinnollisiin venytyksiin. Tunti sopii kaikille.

> Hinnasto

HOT Power flowjooga

HOT POWER FLOW YOGA on mitä ihanin aamun aloitus! Koko kehoa ja mieltä energisoiva, vahvistava dynaaminen tunti. Tunnilla yhdistyvät lämpö, hengityksen kuljettama virtaava liike, monipuolisesti kehoa vahvistavat ja avaavat liikkeet (asanat) sekä tasapainoharjoitteet. Harjoitus kehittää kokonaisvaltaista kehonhallintaa, voimaa, kestävyyttä, tasapainoa sekä lisää liikkuvuutta. Voit haastaa itseäsi oppimalla uutta tai pysytellä omalla mukavuusalueellasi, sinä päätät!
Lue lisää...

> Hinnasto

HOT YOGAFUNC 45

on astangajoogaan pohjautuva konsepti joogatunti, joka tehdään musiikin tahdissa. Joogasta tutut liikesarjat yhdistettyinä huipputehokkaisiin lihaskuntoliikkkeisiin haastavat kehon mahtavalla tavalla. Monipuolinen musiikki tuo voimaan ja syvyyttä liikeisiin ja rauhoittaa kun on sen aika. Hot tunneilla salin lämpötila on korkeampi kuin lämpötunneilla.

> Hinnasto

Iisi-Muokkaus

Tämä lempeän tehokas jumppatunti sopii erinomaisesti hieman rauhallisemmasta menosta pitäville, aloittelijoille tai niille, jotka haluavat lisätä kehonsa liikkuvuutta ja lihasten toimintakykyä. Yksinkertainen niska-hartiaseutua hoitava ja niveliä voiteleva alkulämmittely johdattaa liikkujan kohti toiminnallisia helppoja lihaskuntoliikkeitä. Lihaskunto-osuudessa pääpaino on oman kehon monipuolisessa käytössä. Tunnin koreografia on helppo ja tempo rauhallinen. Tunti
Lue lisää...

> Hinnasto

Kehonpaino Movement

> Hinnasto

Lämpö Flowjooga

Lämpöflowjooga on rauhallisessa tahdissa etenevä lempeä flowjoogatunti. Joogaliikkeestä eli asanasta toiseen virtaava liike avaa ja vahvistaa kehoa. Rauhallinen ja havainnoiva liike antaa mahdollisuuden tulla tietoiseksi kehon kulloisestakin tilasta, tehdä harjoitusta kehoa kuunnellen ja jännityksiä sulattaen. Hengitys- ja läsnäoloharjoitukset tukevat keskittymistä ja palautumista. Tunti sopii sekä joogaan tutustuville että aikaisemmin jooganneille.

> Hinnasto

Lämpö Meditaatio+Rentoutus 30

Tuntuuko sinusta, että ei ole aikaa pysähtyä? Siinä tapauksessa tämä rauhoittava 30 minuuttinen on juuri sinua varten. Puolen tunnin tunnilla teemme hengitysharjoituksia ja lyhyen meditoinnin, jonka jälkeen aloitamme syväloppurentoutuksen miellyttävässä lämmössä alakerran studiossa.

> Hinnasto

Lämpö Mindfulness jooga

Mindfulness jooga on kokonaisvaltainen joogatunti, joka voimistaa kehoa, lisää liikkuvuutta, poistaa stressiä ja syventää läsnäoloa. Tunti koostuu mindfulness -harjoituksista, monipuolisesta ja vaihtelevasta asanaharjoituksesta sekä syvärentoutuksesta. Tunti rakennetaan aina oppilaiden tason ja tarpeiden mukaan.

> Hinnasto

Lämpö Pilates

Säännöllinen Pilates-harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainon hallintaa sekä kehotietoisuutta. Menetelmä perustuu kehon keskustan hallintaan ja se vahvistaa kehon syviä lihaksia, parantaa ryhtiä ja pitää selän terveenä. Pilates-harjoittelun tavoite on kehittää ryhtiä vahvistamalla koko kehoa. Pilateksessa kaikkien liikkeiden lähtökohtana on vahva keskikeho. Elämänkoulussa käy usein niin, että jotain paikkaa kirstää,tietyt
Lue lisää...

> Hinnasto

LÄMPÖ STRETCH

Stretch tunti on rentouttava ja rauhallinen syvävenyttelytunti. Se perustuu pitkille, useamman minuutin staattisille venytyksille. Lämpö studiossamme rentoutamme lihakset täysin ja jätämme kaiken työn painovoiman hoidettavaksi. Venytyksillä hoidamme myös kehon sidekudoksia, kuten lihaskalvoja, jotka vaativat pitkäkestoista suostuttelua venyäkseen. Tunti opettaa sinulle oman kehon ja sen liikkuvuuspotentiaalin tuntemusta sekä koettelee lempeällä ja turvallisella tavalla
Lue lisää...

> Hinnasto

LÄMPÖ YIN JOOGA

Yinjooga on hermostoa, mieltä ja kehoa rauhoittavaa joogaa. Yinjoogan asennoissa eli asanoissa viivytään yleensä vähintään minuutin tai kahden ajan.Monet asanoista keskittyvät avaamaan lantion aluetta ja selkää. Yinjooga tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä kuuntelemaan omaa kehoa hyväksyvästi ja olemaan läsnä tässä hetkessä. Yinjoogassa ei yleensä tule hiki eikä käsiä ja ranteita tarvitse kuormittaa. Yinjooga sopii erinomaisesti tehtäväksi stressin kolkutellessa,
Lue lisää...

> Hinnasto

LÄMPÖ YIN&YANG JOOGA 90min

Yin & Yang-jooga on yhdistelmä dynaamisempaa joogaa sekä syvävenyttävää ja rauhoittavaa Yin joogaa. Dynaamisen Yang- osuuden liikkeet ja asanat yhdistyvät toisiinsa virtaavan liikkeen ja hengityksen johdattamana, samalla kun kehität voimaa, kestävyyttä sekä liikkuvuutta. Loppuosa tunnista on omistettu rauhoittumiselle ja rentoutumiselle tasapainottavan Yin joogan avulla.

> Hinnasto

Pilates

Säännöllinen Pilates-harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainon hallintaa sekä kehotietoisuutta. Menetelmä perustuu kehon keskustan hallintaan ja se vahvistaa kehon syviä lihaksia, parantaa ryhtiä ja pitää selän terveenä. Pilates-harjoittelun tavoite on kehittää ryhtiä vahvistamalla koko kehoa. Pilateksessa kaikkien liikkeiden lähtökohtana on vahva keskikeho. Elämänkoulussa käy usein niin, että jotain paikkaa kirstää,
Lue lisää...

> Hinnasto

PILOXING® BARRE

PILOXING® BARRE on balettitankoa hyödyntävä treenimuoto, joka on huikea yhdistelmä balettia ja nyrkkeilyä! Takuulla loistava keskivartalo,- ja hikitreeni! Tunnilla ollaan paljain jaloin.

> Hinnasto

PUMP

Tällä maailman suosituimpaan ryhmäliikuntatuntiin pohjautuvalla ryhmäliikuntatunnilla saat mahtavan lihaskuntotreenin. PUMP on musiikin tahtiin tehtävää voimaharjoittelua. Tunnilla käytetään levytankoa, johon jokainen osallistuja voi itse määritellä painot. Alkulämmittelyn jälkeen jokainen lihasryhmä treenataan läpi. Tunti sopii hyvin sekä naisille että miehille ja kaikille, jotka haluavat tehokkaan kokovartalotreenin tunnissa. Koska PUMPPI on yksinkertaista,on
Lue lisää...

> Hinnasto

Reisi, Vatsa ja Pakara

Haluatko muokata vatsaa, peppua ja reisiä timmiin kuntoon? Tämä on tunti sinulle! Lyhyen ja helpon alkulämmitelyn jälkeen keskitymme juuri näiden kohdealueiden muokkaamiseen.

> Hinnasto

REPEAT FUNCTIONAL 45

Sykettä, liikkuvuutta ja lihaskuntoa monipuolisin liikkein. Treenaa omalla tasollasi kuin huippu-urheilija. Oletko koskaan treenannut köysillä tai CrossCore-taljoilla? Ei haittaa :)

> Hinnasto

REPEAT KETTLEBODY 45

Kehosi on temppelisi. Mitä kaikkea saatkaan aikaan kahvakuulilla ja kehonpainollasi. Tämän jälkeen ei kotitreenitkään ole vaikea toteuttaa. Arjen Gladiaattorit ja sotilas-Janet treenaavat näin.

> Hinnasto

REPEAT STRENGTH 45

Perusvoimaa ja kestävyyttä kaikille miehille ja naisille. Nyt opit voimaliikkeitä tangoilla, käsipainoilla, kahvakuulilla, ja kehonpainolla. On sinun aikasi ottaa seuraava taso haltuun.

> Hinnasto

Spinning 45min

Sisäpyöräily sopii kaikille. Se on nivelystävällinen ja sopii usein myös niille, joilla on polvivaivoja tai ylipainoa ja jotka tästä johtuen eivät voi harrastaa vaikkapa lenkkeilyä tai muita kuormittavampia lajeja. Sisäpyöräily on myös älyttömän helppoa! Pyörä ei takuulla kaadu, vastusta saa säätää itse eikä tunnilla ole pelkoa siitä, että sekoaa askelkuvioissa. Jokainen harrastaja polkee omalla paikallaan ja saa oman treenirauhan mutta samalla saa sopivasti
Lue lisää...

> Hinnasto

Spinning 55 min

Sisäpyöräily sopii kaikille. Se on nivelystävällinen ja sopii usein myös niille, joilla on polvivaivoja tai ylipainoa ja jotka tästä johtuen eivät voi harrastaa vaikkapa lenkkeilyä tai muita kuormittavampia lajeja. Sisäpyöräily on myös älyttömän helppoa! Pyörä ei takuulla kaadu, vastusta saa säätää itse eikä tunnilla ole pelkoa siitä, että sekoaa askelkuvioissa. Jokainen harrastaja polkee omalla paikallaan ja saa oman treenirauhan mutta samalla saa sopivasti
Lue lisää...

> Hinnasto

Vatsa-Selkä 30

Super tehokas täsmätreeni, jossa keskitytään keskivartalon tärkeisiin tukilihaksiin. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille!

> Hinnasto

Yogafunc

YOGAFUNC on astangajoogaan pohjautuva joogatunti, joka tehdään musiikin tahdissa. Joogasta tutut liikesarjat yhdistettyinä huipputehokkaisiin lihaskuntoliikkeisiin haastavat kehon mahtavalla tavalla. Monipuolinen musiikki tuo voimaan ja syvyyttä liikkeisiin ja rauhoittaa kun on sen aika. YOGAFUNC on fyysinen harjoitus, joka vahvistaa kehoa sekä kehittää liikkuvuutta.

> Hinnasto

Liikunta & Palvelut